ΑΜΠΑΟΥΤ ΑΣ

koumpi music school

Οι πιο πολλοί θα νομίζετε ότι κάναμε λάθος, και αντί για ABOUT US γράψαμε ΑΜΠΑΟΥΤ ΑΣ. Όμως ήταν ένα δέλεαρ για να σας παροτρύνουμε να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπάκι. Τώρα λοιπόν που «την πατήσετε» θα σας μιλήσουμε αμπαουτ ας, δηλαδή για εμάς.

Για να γνωριστούμε καλύτερα και επί προσωπικού, ονομάζομαι Κωνσταντίνα και είμαι η ιδιοκτήτρια αυτής της σχολής. Ονομάστηκε Κουμπί, λόγω ενός λογοπαίγνιου που έκανα με το πατρικό μου όνομα, το οποίο είναι Κούμπη. Το συγκεκριμένο και πολύ αγαπημένο σπίτι ανήκε στην γιαγιά μου, η οποία ήταν γνωστή στη γειτονιά ως κυρία-Κατίνα, η μοδίστρα. Οπότε κούμπωσε και το Κουμπί.

Δεν θα ήθελα να σας εξιστορήσω κάποιο βιογραφικό σχετικά με την εμπειρία μου στη μουσική, τι πτυχία έχω, πόσα χρόνια διδάσκω και παίζω, αυτά θα τα δείτε κρεμασμένα στους τοίχους κάποιου σπιτιού. Το μόνο που μπορώ να σας μεταδώσω εδώ είναι η αγάπη και η ανάγκη για μουσική.

Συγκέντρωσα μια ομάδα δασκάλων, η οποία κατέχει την ίδια φόρα με μένα, και σε κάποιους από αυτούς οφείλω την μουσική μου παιδεία και συναίσθηση. Όλοι μαζί θέλουμε, όχι μόνο να διδάξουμε την μουσική αλλά να σας μεταδώσουμε την ανταπόδοση που_dsc6341b μπορεί κάποιος να λάβει, μαθαίνοντας να παίζει κάποιο όργανο, να τραγουδάει, να συμμετέχει σε μια ομάδα που παράγει ήχο, συγκερασμένο ή όχι, χωρίς απαραίτητα να φτάσει στο τελικό στάδιο του Πτυχίου ή του Διπλώματος. Παρόλο που η σχολή θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Υπουργείου με την διδακτική ύλη που προβλέπεται, θα θέλαμε να προσθέσουμε σε αυτήν και μια σύγχρονη και προσωπική όψη, ακολουθώντας και τις προτιμήσεις του κάθε μαθητή στην επιλογή της μουσικής. Στόχος είναι, τα παιδιά να αγαπήσουν την μουσική από μέσα, και να καταφέρουν να την εντάξουν σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, είτε γίνουν μουσικοί, είτε όχι.

Ευχή μου είναι, αυτός ο χώρος που ονόμασα Κουμπί,  να γίνει δικός σας, και να στεγάσει αμέτρητες ώρες διδασκαλίας, μελέτης, συζήτησης αλλά πάνω από όλα να τον γεμίσουμε και να μας γεμίσει μουσική.

Koumpi Music School

Λίγα στατιστικά για την Σχολή μας
0
Καθηγητές
0
Μουσικές ώρες
0
Like στο Facebook